Om oss

PLAN-B er en av Norges fremste formidlere av kjente norske konferansierer og foredragsholdere. Vår oppgave er å være et kvalitetssikrende bindeledd mellom oppdragsgivere og våre profiler med det formål å sikre best mulig resultat for begge parter.

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd og at alle våre profiler og ansatte er profesjonelle og imøtekommende med en sult etter å levere maksimalt for våre oppdragsgivere. Kombinasjonen av å være faglig sterke og løsningsorienterte med en bred variasjon av profiler i stallen gjør at vi kan levere til store faglige konferanser, mindre workshops og festtilstelninger.

Vi er svært opptatt av å sette rett profil på rett arrangement da dette forsterker totalopplevelsen både for publikum og den som leder arrangementet. PLAN-B er med fra første møte med oppdragsgiver til avviklet arrangement for å sikre en god informasjonsflyt gjennom hele prosessen.

Skreddersøm er en nøkkelfaktor i alt vårt arbeid og det hele tilpasses bedriften og arrangementet for å sikre en god totalopplevelse for publikum og de involverte i prosessen. Med oppdragsgivers ønsker som grunnlag bruker våre profiler god tid i forkant til å sette seg inn i bedriftens verdier, forretningsområder og ikke minst de ansatte, noe som er med på å tilføre arrangementet det lille ekstra.

PLAN-B er et aksjeselskap som ble startet av blant andre Harald Rønneberg, Truls Svendsen, Nicolai Nansen og Thomas Numme. Vår historie strekker seg tilbake til 1998 da vi startet med underholdning for næringslivet, mens PLAN-B i sin nåværende form så dagens lys i 2003.

PLAN-B TV er et uavhengig produksjonsselskap som satser på egenutviklede idéer med og for de programlederne som er knyttet til PLAN-B Management. Første produksjon Thomas og Harald møter idrettskongen ble sendt på lufta i januar 2014 og første programserie Truls – Oppdrag Hurtigruten hadde premiere måneden etter.

Våre Kjerneverdier

  • Fine Folk
  • Sultne
  • Faglig sterke

 

Alle profilbildene på denne siden er tatt av fotograf Killian Munch.