Anne Rimmen har i en årrekke vært å se på TV-skjermen under store mesterskap i NRKs sportsredaksjon, i tillegg har hun ledet flere av NRKs underholdningsprogrammer som "Monsen på Villspor" og "Da KORK kom til Bygda"
  • Konferansier
  • Filmer

Gjennom flere år som programleder i NRK har Anne opparbeidet seg erfaring og trygghet som gjør at hun leder ethvert arrangement på en stødig og kompetent måte. Hun er en dyktig intervjuer med lang fartstid som journalist, og vet hvordan hun skal få frem det beste av deltakerne på scenen. Anne leder like godt faglige seanser på dagtid som festtilstellinger på kveldstid.

Anne kjenner og har jobbet med flere av de andre profilene i Plan- B tidligere, og gjør det gjerne igjen. Kunne det passe med en VB/reportasje i forbindelse med arrangementet, kan hun også bidra med dette. Anne er en kyndig kommunikator, med evnen til å balansere mellom leken underholdning og faglig samtale. Hun er flink til å holde på publikums oppmerksomhet, med et forfriskende engasjement og sitt kjente smil. Hun er også komfortabel med å lede et arrangement på engelsk, da hun har studert i Australia i to år.

 

Bookingkontakt: Linn L. Halstensen
Er du interessert i å booke Anne Rimmen? Ring manager Linn L. Halstensen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT