Aksel Kolstad er omtalt som Quentin Tarantino of classical music av TIME Magazine. Han er en dynamittkule av et fyrverkeri på scenen - både ved flygelet og i kjeften. Kolstad har markert seg internasjonalt som en stor entertainer og humorist med store språkkunnskaper ved siden av å være en komet av en klassisk pianist.
  • Artist/pianist
  • Komponist
  • Entertainer
  • Café de Concert (Eventlokale)
  • Barnekonserter

Tyske, franske, russiske og tyrkiske tv-kanaler har alle gjort større reportasjer på nordmannen som debuterte i Carnegie Hall i NYC med fullt hus i 2010 iført en rosa moods dress og nike basketballsko. Han har allerede en internasjonl karriere på gang og er en dynamittkule av et fyrverkeri på scenen – både ved flygelet og i kjeften. Kolstad har sin master fra Norges musikkhøgskole som konsertpianist i tillegg til å være noe han kaller for utøvende komponist, noe som har fått blandt annet Göteborgsposten til å omtale ham som “Nutidens Franz Liszt”. Aksel Kolstad kombinerer humor og klassisk musikk på en måte som ingen andre gjør. New York Times har trukket ham fram som en av få som virkelig har klart å gjøre noe nyskapende og svært underholdende med musikksjangeren.

Kolstad er en energibombe man sent vil glemme og gjør ethvert publikum ekstatisk med både klaverspill og humor. Og det er en type humor som er grensesprengende. Med sine utallige språkkunnskaper og sin teatralske familiebakgrunn er Aksel et unikum på en hvilken som helst scene.

Og han har sin egne, helt spesielle, scene på Tjuvholmen, nemlig Café de Concert. Det er hans studio eller konsertgalleri om man vil. Et lokale som blir hyppig brukt av både eventbransjen og næringslivet til alt mulig.

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke Aksel Kolstad? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT