Det skal godt gjøres å ikke kose seg når Hasse Hope står på scenen, uansett type og størrelse på ditt arrangement. Mannen er så mye mer enn bare en bart, et stort smil og en litt under gjennomsnittet høy mann. Han er en entertainer som gjør alt han kan for å skape gjennomførte, skreddersydde show til en hver form for anledning.
  • Konferansier
  • Karl Johan Live
  • Quiz
  • Filmer
  • Stand up

Med Hasse som konferansier er du sikret et helhetlig show fra a til å. Med bakgrunn som tekstforfatter og konseptutvikler evner han å se arrangementet under ett og gjør seg flid med kvaliteten i alle ledd. Ved å bruke publikum aktivt for å høyne stemningen er du sikret munter stemning i salen fra Hasse går på scenen til alt er ferdig avviklet. Ønsker du flere til å lede arrangementet fungerer Hasse godt i tospann med flere av våre andre artister, som for eksempel hans kollega Erik Solbakken.

Duoen har som spesialitet å lage humorinnslag i kjent Karl Johan-stil der de dukker opp som ”søsteren” eller ”broren til” intetanende intervjuobjekter, helt uforvarende og likt utkledd, under selve intervjuet. Eller de kan gjøre et uformelt intervju med sjefen i sine velkjente campingstoler. Er det mange single i salen? Hasse og Erik lager et spontant datingshow mellom to intetanende turtelduer. I ”Karl Johan Live” er alt mulig.

Hasse debuterte som programleder i 2010 med VGTV-serien @home der han tok tempen på norske kjendisers bruk av sosiale medier. I 2011 var han tilbake på skjermen som utegående reporter i TVNorges Roast og senere samme år ledet han sjekkeprogrammet Dagens mann på TV3. Etter å ha vært fast paneldeltager i NRK3s humorprogram Tweet4tweet, debuterte han høsten 2012 sammen med Erik Solbakken som programleder for deres helt egne humortalkshow Karl Johan. Programmet ble skapt av programlederne selv og mottok en nominasjon i klassen ”Årets nyskapning” under Gullruten 2013 og ”Årets humorserie” under Gullruten 2014.

Bookingkontakt: Linn L. Halstensen
Er du interessert i å booke Hasse Hope? Ring manager Linn L. Halstensen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT