Samuel Massie var bare 17 år da han la ut på seiltur i retning Sydpolen sammen med eventyrer Jarle Andhøy og resten av besetningen på ”Berserk”. Turen endte i tragedie, og det var kun Jarle og Samuel som returnerte til Norge. Siden den gang har Samuel holdt foredrag landet rundt, med et enkelt budskap; Kan jeg få det til, så kan alle!
  • Konferansier

Den joviale bergenseren er en ypperlig konferansier, og vil med sin sjarm og tilstedeværelse gi en fin ramme til ditt arrangement. Denne høsten er han aktuell med flere tv-programmer, og er blant annet å se som programleder for Skal vi Danse sammen med Kathrine Moholt og Rett fra Hjertet sammen med Solveig Kloppen.

  • Foredrag

I foredraget ”Hold fast!” får vi et innblikk i hvordan nye omgivelser og utfordringer fikk Samuel til å legge om kursen i livet sitt. En historie om hvordan en dyslektiker uten norskkarakter kunne ende opp med å skrive bok. Samuel vil inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette mål og ikke minst gjennomføre dem. Siden han kom hjem fra ekspedisjonen med Berserk har han reist land og strand rundt og holdt flere hundre foredrag.

  • Teambuilding

Samuel tar gjerne med seg deg og dere på ekspedisjon eller for eksempel seiltur, han skreddersyr en opplevelse utenom det vanlige.

  • Film

Her er det kun fantasien som begrenser mulighetene, man kan for eksempel lage film der  Samuel møter deres ansatte og gir dem fantastiske opplevelser og overraskelser som man har sett i Rett fra Hjertet.

 

Bookingkontakt: Linn L. Halstensen
Er du interessert i å booke Samuel Massie? Ring manager Linn L. Halstensen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT