Jan Thomas har over flere år gjort stor suksess i Norge både som stylist, fra diverse tv-show og som grunnlegger av den anerkjente salongen Jan Thomas Studio.
Etter flere år som skuespiller og modell i Hollywood har han følt på bransjens baksider, og opplevd flere oppturer og nedturer.
  • Konferansier
  • Foredrag
  • ”Bli ny med Jan Thomas”
  • Damenes Aften
  • Film

 

Jan Thomas har utgitt flere bøker og har vært mye å se på TV. I 2007 ledet han sitt eget program ”Fra Hollywood til Parkveien”, og har ledet livsstilsprogrammet “Happy Day”. Høsten 2015 deltok han i realityserien ”Kongen på Haugen” på TV3, hvor han ble en stor seerfavoritt.

Med mer en 5000 solgte billetter turnerte han i 2014 landet rundt med Jan Thomas Live. Dette har gitt han bred sceneerfaring, og gjort han svært stødig både som foredragsholder og konferansier.

Med sitt foredrag ”Usminket” har han til hensikt å inspirere, provosere og irritere. I løpet av det 60 minutters lange foredraget tar han publikum med på en reise i et liv som til tider har vært noe utradisjonelt. Jan Thomas ønsker å gi lytterne et bedre verktøy til å håndtere motgang, og ikke minst vise hvordan man kommer seg tilbake på beina. Det er viktig å tørre å ta plass, og ikke minst være kaptein i sitt eget liv.

Jan Thomas holder også skreddersydde foredrag tilpasset til bedriften han prater til.

 

Bookingkontakt: Line Konglevoll
Er du interessert i å booke Jan Thomas? Ring manager Line Konglevoll, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT