Katarina har gjennom de siste årene blitt en etablert og trygg tv-personlighet. Hun debuterte som programleder i ungdomsprogrammet ”Waschera” i 2008, og ledet over 200 direktesendinger av programmet. Høsten 2014 har hun vært å se som programleder i ”Jakten på Kjærligheten” på tv2.
  • Konferansier

Katarina er en varm og svært jordnær programleder som har lang erfaring med direktesendt fjernsyn. Hun er også godt kjent med konferansier-rollen. I tillegg til tv-karrieren som startet tidlig har Katarina også tatt fatt på fulltidsstudier i medisin. Det skorter altså ikke på innsatsviljen til denne jenten. Andre tv-satsninger Katarina har ledet er blant annet TV2-showet Xtra faktor sammen med Peter Bubresko, ”Sønner av Norge”, Sommertid på TV2 med Øyvind Fjellheim og Artistgallaen i 2013 med Odd-Bjørn Hjelmeset og Oddvar Steenstrøm.

Uavhengig av om arrangement er på dag eller kveldstid, om det er en fagkonferanse eller en formell kveld vil Katarina fremstå som en stødig konferansier og gi arrangementet trygge rammer.

Bookingkontakt: Linn L. Halstensen
Er du interessert i å booke Katarina Flatland? Ring manager Linn L. Halstensen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT