Han har prøvd å finne verdens beste fest, vært på verdens beste ferie, forsvart våre naboer i ”Svensker er Mennesker” og også ledet sitt eget kjendisprogram. I tillegg til dette har han en podcast sammen med Hasse Hope og vært fast medlem av ”I Kveld med Ylvis”
  • Konferansier
  • Filmer
  • Quiz

Magnus har en lang karriere som både utøver og regissør av diverse revyer i Oslo, før han utdannet seg gjennom Westerdals. Hans store gjennombrudd fikk han gjennom P3 og den populære nettserien “Svensker er Mennesker” der han tok et journalistisk og humoristisk dypdykk i hvordan det egentlig går med våre naboer, svenskene.

Han fikk så reise Norge rundt i nettserien “Norges Beste Fest” på VGTV i et forsøk på å finne nettopp, Norges Beste Fest. Oppfølgerserien “Verdens Beste Ferie” tok seerne med verden rundt for å finne den aller beste ferien.

Etter å ha blitt en enormt populær sidekick i “I Kveld med Ylvis” fikk han sitt eget TV-program, “Kjendiskveld med Magnus Devold” på TVNorge. For tiden driver Magnus med utvikling og lager  podcasten “Dustene” sammen med Hasse Hope.

 

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke Magnus Devold? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT