Markus er en ung og svært lovende programleder som hver morgen vekker Norges befolkning sammen med Ronny Brede Aase og Silje Nordnes i P3Morgen.
  • Konferansier
  • Filmer
  • Quiz
  • Musikalsk innslag

Markus kickstarta sin karriere som praktikant i P3morgen gjennom tekstforfatterstudiet på Westerdals og ble ansatt i stillingen umiddelbart. Programlederne merket også fort hvor populær Markus var og det tok ikke lang tid før han ble etablert som sidekick. 

Markus omtaler seg selv som et ydmykt multitalent og er også en svært habil musiker. Han turnerer verden rundt med elektronika-bandet Lemaitre i ferier og gjennom P3morgen har han også arrangert og komponert musikk for Kringkastingsorkesteret. 

Markus var en del av trioen bak pseudonymet Fiona Mergel, som skrev stykket ”Strategier for en Lysere Fremtid”. Stykket som ble satt opp på Nationaltheateret høsten 2015, høstet svært gode kritikker.

I forbindelse med prisutdelingen P3Gull, fikk Markus sitt eget realityprogram ”P3Tull – Det Store Markusmesterskapet”, der P3-kollegene konkurrerte i å være like fantastiske som Markus. I tillegg har han fått mye tillit til å lage egne videoinnslag i regi av P3morgen.

Markus kan funke godt i samarbeid med sin kollega Ronny Brede Aase eller en annen av våre profiler. Markus unike musikalitet er noe han kan ta med seg til din scene. Hva med en Beat for Beat-aktig lek eller et musikalsk intervju med sjefen? 

 

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke Markus Ekrem Neby? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT