Mortens debut på TV-skjermen kom med TV2s suksesserie Manshow i 2006 der han som en fast del av redaksjonen var Håvard Lilleheies sidekick og stuntreporter. Året etter vant han prisen for ”Årets nykommer” under Komiprisen. Deretter fortsatte han som stuntreporter i Rikets Røst og Torsdagsklubben før han fikk fast rolle i seerfavoritten Torsdag kveld fra Nydalen. I ettertid har han i tillegg til flere TV-prosjekter blandt annet fylt Oslo Spektrum med soloshow og er snart og se på TV2Humor med sitt eget humorkollektiv Humornieu.
  • Konferansier

Som konferansier er han sjarmerende og avslappet i stilen. Er det ønskelig med  rene humorinnslag kan Morten stille på scenen som en av sine kjente karakterer, f.eks ”Tommy P” fra Torsdag kveld fra Nydalen eller hans velkjente alter ego ”DJ Dan”. Eller hva med et satirisk motivasjonsforedrag fra Hans Åke Nydalen fra tv-serien Hashtag.

  • Filmer

Morten kan i forkant av arrangement skreddersy VBer og snutter utifra hva du måtte ønske.

  • DJ Dan

I tillegg til en perfekt avslutning på et konferansieropplegg står DJ Dan fint på egne bein som et 10-12 minutters humorstikk der DJen bruker menneskene i salen og forteller om deres felles opplevelser til heftige Hemsedals-toner.

  • Humorinnslag

 

 

 

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke Morten Ramm? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT