Han er en av Norges og verdens aller beste snowboarkjørere. Han har deltatt på 7 X-Games og to OL. Han har smilt døden i hvitøyet to ganger, men har begge ganger kommet sterkere tilbake.
  • Foredrag: Det finnes alltid en opptur
  • Spons

Med ekstrem treningsvilje og mental styrke har Stian gull i OL 2018 som sitt neste store mål. I foredraget «Det finnes alltid en opptur» snakker Stian om opp- og nedturene, men ikke minst viktigheten av å være positiv og se mulighetene fremfor utfordringene.

Som en nykommer i 07/08 overrasket han hele verdenseliten med 2. plass i verdenscupen sammenlagt og ble kalt “the young gun from Norway”.

Under prøve-OL i januar 2009 ble Stian hardt skadd. Han ble lagt i koma med sprukket hovedpulsåre, brist og brudd i store deler av overkroppen. På grunn av hodeskader måtte Stian lære seg og gå på nytt, og mot alle odds og legenes spådom deltok Stian i OL året etter.

Påfølgende år kjemper Stian igjen i verdenstoppen og alt ligger til rette for nok en topplassering sesongen 15/16. Men igjen er Stian døden nær, blir plutselig alvorlig syk med en infeksjon i hovedpulsåra og blir i januar 2016 igjen lagt i koma.

Sommeren 2016 er Stian tilbake, mer motivert en noen gang og jobber nå målrettet mot OL 2018. Med en positiv innstilling, et sjarmerende smil, smittende latter og et pågangsmot og psyke utover det vanlige er Stian en gledesspreder og et stort forbilde for unge som gamle.

Bookingkontakt: Line Konglevoll
Er du interessert i å booke Stian Sivertzen? Ring manager Line Konglevoll, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT