Thomas, eller Fingern om du vil, har bred sceneerfaring både som artist i bandet Klovner i Kamp, som DJ og som konferansier. Vinteren 2015 gikk han til topps i TV2s program ”Mitt Dansecrew”, sammen med dansegruppen Absence.
  • Konferansier
  • DJ
  • DJ-kurs
  • Danseopptreden (med Absence Crew)

Thomas er livlig, leken og meget godt vandt til å levere foran store forsamlinger. Som konferansier er han god til å balansere en kombinasjon av faglig og seriøst innhold med en dose humor. Han arrangerer gjerne konkurranser inspirert av innslag fra ”Dansken & Fingern”, hvor ansatte i bedriften blir brukt som deltakere på scenen. Innslag som også kan baseres på musikalsk fremføring og dans.

Thomas er en av Norges mest ettertraktede DJ, og trekker fulle hus når han spiller. Musikkmessig tilpasser han seg etter anledning og arrangement.

De siste årene har Thomas laget TV-programmet ”Dansken & Fingern” og vant blant annet en Gullrute i forbindelse med dette.

Dansken og Fingern

KIL-3722-2_Full-kopi

 

Denne duoen kjenner du kanskje som den ene halvparten av hip hop-gruppa Klovner i Kamp som gjorde enorm suksess gjennom siste halvdel av 90-tallet og første halvdel av 2000-tallet. Deretter fortsatte de musikkkarrieren i rockebandet Yoga Fire, før de plukket opp programlederjobben i Dansken og Fingern på TV3 og senere på TVNorge i programmet “Best i Alt”. 

 Disse gutta er en energibombe! De elsker å utfordre både hverandre og publikum i alle typer aktiviteter, der taperen får en morsom og litt vond straff. Vi lover engasjement, humor, musikk og masse energi fra start til slutt!  

Bookingkontakt: Line Konglevoll
Er du interessert i å booke Thomas Gullestad? Ring manager Line Konglevoll, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT