I over ti år har Thomas Numme vært programleder for TV2s største underholdningssuksess Senkveld!
  • Konferansier
  • Foredrag
  • Sang
  • Filmer

Thomas er en lun og dyktig konferansier som med sin brede publikumsappell evner å ta et hvert arrangement til nye høyder. Enten han leder på norsk eller engelsk sikrer hans lange erfaring fra underholdningsbransje og næringsliv at ditt arrangement får en underholdende ramme! Skreddersydde filmer tilpasset bedriften og tema for dagen kan produseres i forkant av arrangementet og passer perfekt som intro til foredrag eller som rene underholdningsinnslag.

Thomas har tidligere ledet arrangementer til stor suksess med flere av våre andre profiler. Om du også ønsker den andre halvdelen av duoen Thomas og Harald kan gutta for eksempel bevise at det ikke er noen som kan mer om din bedrift enn dem selv med en skreddersydd quiz. Som underholdningsinnslag kan gutta kjøre i gang med velkjente settinger fra Senkveld som Senkveld-surprise eller ta med dine ansatte på Camp Senkveld der de må kjempe mot hverandre som en del av enten Team Thomas eller Team Harald.

Thomas kan også bidra med et eller flere sangnummer utover kvelden, han kan for eksempel opptre med sin helt egne Elvis-medley og ønsker du en virkelig eksklusiv avslutning på festmiddagen kan vi tilby Thomas med sin far, Yngvar Numme, i et fantastisk “After Dinner Show”. .

  • Foredrag

 

Vi kjenner alle Thomas Numme som programleder i Senkveld.  Han har om lag 20 års erfaring i TV-bransjen, men det var ikke før 2003 det virkelig tok av; med lanseringen av Idol i Norge. På samme tid giftet han seg og ble trebarnspappa. Suksessen ble formidabel, men proporsjonalt vokste også tidsklemma.

Thomas Nummes foredrag er et innblikk i hans hektiske hverdag, med problemstillinger  de fleste vil kjenne seg igjen i.  Likevel er det hans personlighet i de ulike roller, som familiefar, programleder, ektemann og venn som skaper situasjoner helt ut i det absurde.

Foredraget spenner fra det ettertenksomme til det vanvittige, publikum vil garantert få testet lattermusklene. 

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke Thomas Numme? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT