Tore Sagen har de siste årene hatt enorm suksess med resten av gutta i P3s flaggskip Radioresepsjonen og rundet akkurat av sin andre sesong i rollen som Frode i NRKs situasjonskomedie Side om Side.
  • Konferansier
  • Quiz- Skreddersydd
  • Podcast
  • Filmer
  • Postkasse

Om du ønsker en allsidig konferansier som klarer å gjøre nesten hva som helst spennende for forsamlingen er Tore rett mann for jobben. Hans humoristiske og skeive vinklinger på nær sagt hva det måtte være har gjort ham til en klar publikumsfavoritt de siste årene. Han har, i tillegg til bred erfaring som programleder og skuespiller fra radio og TV, et scenetekke som er få forunt. Tores evne til å improvisere rundt et allerede gjennomarbeidet manus bidrar til å skape tett kontakt med forsamlingen og opprettholde engasjementet gjennom hele arrangementet. Samtidig er han flink til å balansere et aktivt publikum med et godt driv gjennom hele arrangementet. Vi kan også tilby quiz skreddersydd etter din bedrift og tema for dagen.

Tore fungerer også godt sammen med flere av våre andre artister, som for eksempel Live Nelvik. Ønsker du å se Tore i kjent stil med resten av radioresepsjonistene kan de kjøre ”sending” fra scenen med konkurranser, intervjuer og underholdningsinnslag.

Tore kan sammen med sin bror og radiokompanjong Steinar gjøre en halvtime eller time med Postkasse for din bedrift. Her kan man også få med Bjarte Tjøstheim, eller en vikar som f.eks Bjørn Eidsvåg.

 

Tore har de siste åtte årene, sammen med storebror Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim, opplevd en heidundrende suksess med Radioresepsjonen. Konseptet, som startet som et en time langt radioprogram, har med årene blitt utvidet til to timer, sendt som live-show for utsolgte hus, gitt ut som bok og overført til TV-skjermen. Den smittende kjemien dem i mellom engasjerer publikum og holder interessen oppe gjennom hele arrangementet. Innslagene skreddersys etter tema for dagen som lydsketsjer, videoinnslag eller podkast. Fra 2008 til i dag, med unntak av 2011, har Radioresepsjonen vunnet publikumsprisen ”Årets radionavn” under Prix Radio. Under samme prisutdeling har de i tillegg håvet inn tre priser for ”Beste programleder/programledere” og Ut-Awards´ pris for ”Beste radioprogram” to ganger.

Tore fikk sin debut i radioen med programmet Holger Nielsens metode og fortsatte i Onkel Happy og Kyrre, samtlige sendt på P3. TV-debuten kom med Radiorespesjonen på TV og videre med Torsdag kveld med Steinar Sagen på NRK1. Tores debut som filmskuespiller kom i 2010 med Keeper´n til Liverpool og året etter var han å se i Hjelp, vi er i filmbransjen!. I 2012 gjorde han rollen som Henning i Mer eller mindre mann. I disse dager har Radioresepsjonen tatt en pause og Tore har vært å se i andre kontekster som i TVNorges populære Brille. Han har også gestaltet rollen som den joviale naboen Frode i NRKs situasjonsskomedie “Side om Side”

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke Tore Sagen? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT