Vibeke Skofterud er en av Norges mest kjente og populære langrennsjenter. Som en del av landets mest populære landslag har Østfold-jenta fått med seg gull fra både OL og VM – og en uortodoks historie som toppidrettsutøver. Veien til topps har gitt Vibeke tøffe utfordringer og unik livserfaring.
  • Foredrag
  • Skikurs

Etter mer enn ti år på langrennslandslaget, vet Vibeke bedre enn noen andre hva slags mekanismer som gjør at en gruppe bestående av sterke individualister klarer å gjøre hverandre bedre, fortsette å være venner – og skape verdens beste team. Hun vet også hva det vil si å måtte takle motgang; å gå på trynet og reise seg igjen. Disse erfaringene deler Vibeke gjerne med andre.

Selv om konkurranseskiene nå er lagt på hylla, er Skofterud fortsatt annerkjent som en av verdens beste tekniske langrennsutøvere. Nå er imidlertid ikke målet hennes å komme seg fortest mulig rundt løypa, men i stedet lære langrennsglade mennesker å bli enda bedre på ski gjennom personlige teknikk- og motivasjonskurs.

Vibekes kurs passer for alle – enten du ønsker å få litt mer ut av søndagsturene i marka, eller har ambisjoner om å knuse den personlige rekorden i Marcialonga, Birken eller Vasaloppet.

Bookingkontakt: Linn L. Halstensen
Er du interessert i å booke Vibeke Skofterud? Ring manager Linn L. Halstensen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT