Hva må til for å sette drømmen ut i livet? Og hvordan setter man seg bortimot uoppnåelige mål for så å nå dem? Er ingen drøm for stor?
  • Foredrag “Cecilies verden”
  • Om å følge drømmene, sette deg mål, og hvordan forberede seg både fysisk og mentalt i forkant av de store og krevende turer.
  • 70 minutter

Cecilie Skog ble den første kvinnen i verden til å nå det høyeste fjellet på hvert av de syv kontinentene og ”de tre polene” Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen. Det er sistnevnte ekspedisjon hun hovedsakelig fokuserer på i sitt foredrag der hun tar publikum med på et sytti minutters strabasiøst eventyr gjennom storslått natur. Essensen i foredraget er ikke det harde slitet eller prestasjonene i seg selv, men den enorme gleden over å kunne realisere sine største og innerste drømmer.

Den muntre polfareren har klatret siden hun var nitten, men det er i løpet av det siste tiåret hun har vokst til å bli en av verdens mest profilerte og meritterte eventyrere. Cecilie, som i utgangspunktet er utdannet sykepleier, har i tillegg til alle ekspedisjonene også rukket å utgi flere bøker og i 2012 ledet hun TV2s program Til toppen av Norge der hun tok 14 deltagere med på tur fra Jomfruland til Galdhøpiggen. En av hennes største bragder må allikevel være da hun mot alle odds klarte å få med seg den folkekjære programlederen Truls Svendsen på ski over Grønland.

 

Cecilie tar publikum til høyder som er til å miste pusten av og det er derfor de trykker henne til sitt bryst og kommer tilbake for å høre om nye turer – gang etter gang.

Bookingkontakt: Linn L. Halstensen
Er du interessert i å booke Cecilie Skog? Ring manager Linn L. Halstensen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT