Å lykkes nasjonalt er vanskelig, men å slå gjennom internasjonalt er enda færre forunt. Espen Lind vet hva han snakker om. Han har lykkes som både artist, låtskriver og produsent!
  • Foredrag “Strategiske toner”
  • Visjon
  • Klare målsettinger
  • Disiplin
  • Arbeidsglede

Med en rekke hits for verdenskjente artister og hele fem Spellemannpriser på peishylla, deriblant Årets Spellemann, vet han hva som må til for å bli blant de beste i faget. I sitt foredrag trekker han tydelige paralleller og finner fellesnevnere mellom sin egen suksess og hvordan man lykkes som organisasjon.

Film, gitar og hans ikoniske stemme er verktøyene han bruker til å snekre sammen et førtifem minutters originalt og underholdende foredrag som engasjerer og inspirerer publikum til å heve sine egne ambisjoner. Han belyser viktigheten av å ha en visjon, klare målsettinger, disiplin og en stor dose arbeidsglede i en kontekst som publikum lett kan kjenne seg igjen i og høste lærdom av. Foredraget kan holdes på både norsk og engelsk.

Espen debuterte under artistnavnet Sway og fikk sitt store gjennombrudd som soloartist i 1997 med låta ”When Susannah Cries”. Samme året var han den mest spilte på norsk radio og håvet inn flere Spellemannspriser. Siden den gang har han gitt ut en rekke plater, toppet VG-lista over flere uker og gjort suksess med det musikalske samarbeidet Lind/Nilsen/Fuentes/Holm som han ga ut to album med. Som låtskriver og produsent har han produsert for en rekke store norske og internasjonale artister og vært med på å skape flere av verdens største hits som blant annet ”Hey, Soul Sister” og ”Drive By” for Train og ”Irreplaceable” for Beyoncé. Nå er han mentor for lovende musikktalenter i The Voice for andre gang!

 

Bookingkontakt: Line Konglevoll
Er du interessert i å booke Espen Lind? Ring manager Line Konglevoll, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT