Sjarme, trygghet og musikalitet er tre stikkord som oppsummerer Haddy Njie på scenen og uansett størrelse på ditt arrangement sikrer hennes engasjement at det blir ledet på tryggeste vis.
  • Konferansier
  • Sang

 

Enten hun leder de faglige seansene på dagtid eller banketten på kveldstid setter hennes trygghet på scenen en god ramme for alle deltagerne. Ønsker du å få fremført noen melodiøse nummer underveis i programmet har Haddy også sin musikalske kompetanse i behold. Bak seg har hun nemlig en karriere der hun har gitt ut hele tre album som soloartist, satt opp to helaftens show med artistkollektivet Queendom og turnert over det ganske land med Rikskonsertene. Den allsidige dama har også ledet flere arrangementer til stor suksess med flere av våre artister og hun er like bekvem i settinger der kommunikasjonen foregår på engelsk som på norsk.

 
Haddy har i utgangspunktet bakgrunn som journalist, både som skribent og reporter, men er for de fleste i dag kjent gjennom flere av landets aller største TV-produksjoner. Hun ledet den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest 2010. Flere år har hun ledet Idrettsgallaen og TV-aksjonen, noe som resulterte i prisen for ”Beste kvinnelige programleder” under Gullruten 2011.  forbindelse med grunnlovsjubileet ledet hun programmet Jakten på Norge.

Bookingkontakt: Linn L. Halstensen
Er du interessert i å booke Haddy Njie? Ring manager Linn L. Halstensen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT