I over ti år har Harald Rønneberg vært programleder for TV2 største underholdningssuksess ”Senkveld med Thomas og Harald”. Den sjarmerende og uredde mannen vet å by på seg selv, og er heller ikke redd for å ta en utfordring.

 

  • Konferansier

Harald er en utrolig serviceinnstilt konferansier og for han er det aller viktigste at det er publikummet i salen som sitter igjen som kveldens helter og stjerner. Med stort fokus på inkludering av publikum og gode forberedelser garanterer Harald tidenes kveld eller dag for publikum.Harald har bred erfaring både fra underholdningsbransjen og næringslivet, og er god på å formidle et aktuelt budskap med en underholdende ramme. Innhold skreddersys etter tema for dagen, og han er også komfortabel med å lede arrangementer på engelsk.

  • Foredrag

”Harald gjør ting han ikke kan” er blitt et kjent begrep i Norge og er utgangspunktet for hans inspirerende foredrag. I løpet av en time formidler han hvordan man kan sprenge grenser ved å stole på seg selv og lykkes gjennom å driste seg til å ta litt flere sjanser på en morsom og engasjerende måte.

  • Film

 Det kan også produseres film i forkant av arrangementet, med blant annet velkjente settinger fra Senkveld. Ønsker man å hylle de ansattes daglige prøvelser kan Harald ta med publikum på en alternativ gjennomgang av disse som ansatt i bedriften for en dag.

 

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke Harald Rønneberg? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT