Du har kanskje sett han teste idrettsgrener naken i beste sendetid på tv? Eller kanskje har du sett han i drakta til Strømsgodset, laget han setter så høyt? Eller kanskje du har sett ham ta med seg lidenskapelige fotballsupportere på uforglemmelige fotballopplevelser i Norske Fans?
  • Konferansier
  • Foredrag
  • Quiz  (fotball)
  • Stand-up

Er det en ting denne karen kan er det å bruke sin egen selvironi og uhøytidelighet til å få publikum til å både gapskratte og måpe i forskrekkelse om hverandre. Håvard har lang fartstid som standupkomiker og er en mester i å skape og opprettholde entusiasme i salen gjennom hele arrangementet.  Med smittende humør og stor iver skaper han en uforglemmelig kveld der underholdningen skreddersys etter dine ønsker med dagsaktuelle humorinnslag. Håvard kan også lede kvelden sammen flere av våre andre artister.

Skulle du trenge en kommentator på bedriftslagets neste hjemmekamp sikrer Håvards interesse og kompetanse innen sport en heidundrende opplevelse. Han holder også et fantastisk morsomt foredrag i ekte Manshow-stil der han tar for seg prinsippene gutta må forholde seg til for å få jentene til sengs, noe som legger til rette for en avslappet kveld med mye latter i etterkant.

Håvard er nok best kjent for sin  programlederrolle i humorprogrammet Manshow som gikk over flere sesonger, før oppfølgeren Showman tok over sendeflaten, også med Håvard som programleder. Dette programmet endte til slutt med over 150 sendte episoder!

Han fikk sin debut som programleder i ungdomsprogrammet U på NRK etter å ha imponert over lang stund på den norske standupscenen, før han ledet NRK P3-programmet Munn til munn og Onkel Happy sammen med blant andre Steinar Sagen.

Deretter skapte han et av Metropol TVs mest sette programmer med Håvard Lilleheie Show, før han spilte i suksessfilmen United og sceneshowene The Smuget Show og Frustrerte Fyrer. Det var allikevel Manshow som etter seks sesonger på TV2 virkelig gjorde navnet Håvard Lilleheie til allemannseie og resulterte i suksessoppfølgeren Showman.

  • Lilleheies fotballquiz

I Lilleheies fotballquiz gjelder det å holde fullt fokus fra fløyta går til det hele blåses av.

Gjennom videoklipp fra norsk og internasjonal landslags-, cup-, og ligafotball tar Håvard  deltagerne med tilbake til Maradonas tid og fram til i dag med fotball-VM i Brasil. Med spørsmål av varierende vanskelighetsgrad vil alle deltagere få sjansen til å briljere med sin fotballkunnskap og quizen egner seg derfor godt på alt fra bedriftens lønningspils til quizaften på fotballpuben.

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke Håvard Lilleheie? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT