Det er nærmest umulig å ikke bli rammet av Henriette Steenstrups smittende humør. Få norske skuespillere har markert seg like mye på skjermen de siste årene og hun er nok best kjent for sine karakterer i humorseriene Torsdag kveld fra Nydalen, Meglerne, samt for sin rolle som Randi i suksesserien Lillyhammer.
  • Konferansier
  • Foredrag “En god nummer to”
  • Humorinnslag
  • Filmer

Henriette har en stor kjærlighet for scenen og med hennes formidlingsevne lar publikum seg smitte av begeistring hver eneste gang hun entrer begivenhetene. Som konferansier er hun den fødte formidler og enten hun leder kvelden i egen person eller underholder som en av sine mange karakterer er latteren garantert. Underholdningen tilpasses kveldens tema og på forhånd kan det produseres filmer som flettes inn som en del av underholdningen.

Ønsker du å akkompagnere underholdningen med melodi har Henriette stemmen til å bære nær sagt hva det måtte være av musikalske innslag og hun leder arrangementer med flere av våre andre artister. Den lite selvhøytidelige dama vet å by på seg selv for å skape en god atmosfære for de involverte på scenen og publikum.

I 2009 vant hun Komiprisen i klassen “Beste forestilling på TV/Film” for sin egenutviklede serie En god nummer to der hun spiller den fiktive Helen Stangeland. I 2014 vant hun komiprisen i klassen “Årets kvinnelige scenekomiker “for rollen som Line i “En får væra som en er, En Ole Ivars musikal”, som hun også ble Hedda-nominert for. Med det er hun den første noensinne som er nominert til BÅDE Hedda- og Komipris for samme rolleprestasjon!

Henriette drømte som liten jente om å bli skuespiller og var allerede som barn å se på skjermen i Skomakergata og Halvsju. Hun kom tilbake i voksen alder som programleder for NRKs første direktesendte fjernsynsprogram for barn, Kykelikokos, og utdannet seg i samme periode til skuespiller ved Statens Teaterhøgskole. I tillegg har hun vært å se i flere store filmproduksjoner som Gymnaslærer Pedersen, Få meg på, for faen! og Som du ser meg. Denne høsten har hun vært å se sammen med Plan-B kollega Truls Svendsen i den mørke TV-2 komedien “Meglerne” Og ikke minst har hun gestaltet rollen som Edel Hammersmark Gjervan i det ukentlige talkshowet Dritseint med Edel. 

Bookingkontakt: Linn L. Halstensen
Er du interessert i å booke Henriette Steenstrup? Ring manager Linn L. Halstensen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT