Jannecke har jobbet som programleder siden 2003, og er for de fleste kjent fra programmer som ”Norges styggeste rom” og ”Lukket visning” på TV3. I 2005 var hun nominert til Folkets Favoritt under Gullruten.
  • Konferansier
  • Foredrag
  • Film

Jannecke er også aktuell med sin egen podcast; “iLandsproblemer” der hun sammen med medprogramleder Storm Pedersen tar opp en rekke problemer som vi møter på her i i trygge Norge, som kanskje ikke har de helt store internasjonale innvirkningene. Like fullt kan en fjernkontroll med tomme batterier ødelegge en hel kveld.

Hun er glad i å stå på scenen, og har spilt teater siden hun var fem år.

Jannecke har et smittende og godt humør, og tilpasser seg de fleste forsamlinger. Hun skreddersyr innhold etter arrangement, og går inn i de fleste oppdrag med masse spørsmål og oppriktig interesse.

Hun har tidligere vært konferansier på utallige tilstelninger, og ledet alt fra kulturdager til skreddersydde motivasjonsforedrag. Interesser for interiør og reising, samt angst og fobier brukes gjerne som referansepunkter i disse foredragene.

Om det skulle passe med en film i forbindelse med arrangementet kan Jannecke også bidra med dette. Hun er god på å kombinere faglig innhold med en god dose humor, noe som kan gi ditt arrangement det lille ekstra.

Bookingkontakt: Line Konglevoll
Er du interessert i å booke Jannecke Weeden? Ring manager Line Konglevoll, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT