Jenny Skavlans allsidighet vil ingen ende ta og felles for alt hun gjør er at hun alltid går inn med hundre prosent.
  • Konferansier
  • Filmer

På scenen setter Jennys sjarmerende tilstedeværelse en trygg og uformell ramme for alle involverte og uansett størrelse på ditt arrangement sørger hennes dyktighet for at det blir avviklet på best mulig måte. Underholdningen skreddersys etter tema for kvelden og ønsker du en duo på scenen har hun tidligere ledet arrangementer til suksess med flere av våre andre artister. Jenny kan kunsten å balansere mellom leken underholdning og faglig diskurs som gjør at hun får med seg publikum gjennom hele showet.

Allerede da hun var barn fikk det norske folk stifte bekjentskap med Jenny som skuespiller i den ikoniske filmen Jakten på Nyresteinen. Det store gjennombruddet kom allikevel i voksen alder da hun danset seg inn i det norske folks hjerter i reklamefilmen for Grandiosas nylansering med det passende navnet ”Full Pakke”. Programleder, skuespiller, designer og modell er nemlig bare noen av titlene den allsidige publikumsyndlingen kan smykke seg med.

Jenny er utdannet innen mote og design og har blant annet gitt ut tre kolleksjoner for kleskjeden Bik Bok og bøkene Sy om og Sy om –igjen. Som skuespiller har hun, i tillegg til en rekke reklame- og kortfilmer, stått på rollelisten til store norske filmproduksjoner som Fatso, Død Snø, Tomme Tønner 1 og 2 og den svenske filmen En gang i Phuket.

I 2010 var hun å se som programleder for TV3s første sesong av Masterchef før hun året etter på samme kanal ledet gameshowet Fangene på fortet. I 2012 ledet hun Tweet4tweet på NRK3 og senere samme år ledet hun TVNorges Fritt Fall der hun og medprogramleder Daniel Franck testet forskjellig ekstremsporter. Den uredde programlederen var å å se under NRKs Melodi Grand Prix-sendinger, og har siden ledet store show som Spellemansprisen og tv-aksjonen.

Bookingkontakt: Marlene Franzen
Er du interessert i å booke Jenny Skavlan? Ring manager Marlene Franzen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT