Grensesprengende underholdning og humoristisk galskap er det som gjelder når John opptrer som konferansier i egen person eller underholder som en av hans mange karakterer
  • Konferansier
  • Undeholdningsinnslag
  • Sang
  • Filmer

Hva med å for eksempel la den tilbakevendte Georg Anker-Hansen fra ”Hotell Cæsar” legge frem bedriftens målsetninger for det nye året? Eller la Kent Bergersen presentere de siste ryktene fra pauserommet som nyheter i ”Hedmarksnytt”?
Både på scenen underveis og i filmer produsert i forkant av arrangementet skreddersys morsomhetene til tema for dagen og ønsker du melodiøs humor inn i programmet har John et musikalsk talent som lett kan akkompagneres av en pianist eller et husband. Han fungerer også godt sammen med våre andre artister, som for eksempel Henriette Steenstrup, Morten Ramm eller Marte Stokstad.
John har rundet av fire sesonger med TV2s prisvinnende sketsjprogram Torsdag kveld fra Nydalen og har tidligere vært å se i humorseriene Nårje og Nattskiftet. Hans debut på skjermen kom i 2009 med serien En god nummer to som ble kåret til ”Beste forestilling på TV/film” og ga John Komiprisen-nominasjon i klassen ”Årets gjennombrudd”. Året etter var han igjen å se på skjermen som programleder i Norske talenter. John Brungot er i utgangspunktet utdannet ved Statens Teaterhøgskole og har tidligere vært ansatt hos blant annet Oslo Nye og Nationaltheateret. For tiden leder han sitt eget program sammen med Einar Tørnquist i det direktesendte “Live på Direkten”
Uredd som han er, vet han hvordan han tar publikum med storm og som han har sagt det selv: ”Jeg er ikke så redd for å drite meg ut. Jeg er mer livredd for å gjøre en halvveis jobb.”

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke John Brungot? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT