• Konferansier

Klaus er en svært anvendelig konferansier med en unik evne til å balansere mellom humor og alvor. Hans pondus som historieforteller tar han med seg til din scene og kombinerer enkelt sitt varme humør med pristesjetunge prisutdelinger og liknende.

  • Foredrag

«SE OG BLI SETT» Ca. 45 min

Et humoristisk foredrag om mellommenneskelig kommunikasjon – på jobb og i livet, Klaus tar for seg likheten mellom ansatte og barn, mellom sjefer og fedre. Hva skal til for å forstå hverandre bedre? Det handler om å se – og å bli sett.

«ODIN OG H-TOUCH!» ca 35 min

Gjennom sin erfaring som halvøkologisk sauebonde, har Odin Jenseniussen utviklet den fantastiske H-touch-metoden: Med H-touch i bunn tilpasser Odin foredraget til din bedrift, og kan snakke om alt fra kommunikasjon og arbeidsglede til mobbing og omstilling/endring.

«HVA ER ET BARN?» ca 45 min

Basert på sin egen barndom og sine egne erfaringer som pappa og som programleder for Kos og Kaos på NRK1, ser Klaus nærmere på våre små individer og ulike temaer som er viktige i et barns liv.

  • Filmer

Hva med at Klaus besøker bedriften på samme måte som han besøkte småbyer rundt i Norge i “Klaus På Kanten”? Han finner de gode historiene blandt deres ansatte og bevisstgjør viktigheten av individer i et felleskap.

Bookingkontakt: Grim Alexander Svanes
Er du interessert i å booke Klaus Sonstad? Ring manager Grim Alexander Svanes, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT