Kommersielt
Som management for flere av Norges mest eksponerte underholdningprofiler, er vi gjerne behjelpelige med å sette kommersielle aktører sammen med den riktige profilen.

En av våre største styrker et av vi har produksjonsapparat og management under samme tak på våre kontorer.

  • Reklame

PLAN-B TV som til vanlig driver med TV-produksjon av blant annet Senkveld med Thomas og Harald, Oppdrag Norge og Kongen på Haugen har noen av Norges beste innholdsprodusenter, og sammen med Gilde laget vi kampanjen Det store Pølsevalget i 2016.  Vi leverer hele næringskjeden fra idé og konsept til manus og ferdig produkt i tett samarbeid med kunden for å best ivareta interesser og best mulig få frem den gode historien.

  • Spons

Som nærmeste samarbeidspartner for 40 av Norges mest innflytelsesrike mennesker representerer vi alt fra komikere og tv-personligheter til toppidrettsutøvere og musikere. Har du et prosjekt eller et produkt som trenger eksponering kan en av være profiler være løsningen.

  • Interne kampanjer

Vi har lang erfaring med å lage interne kampanjer i samarbeid med kunde og profil. Ved hjelp av for eksempel en salgskonkurranse og en rekke filmer fra en profil kan man skape nye kultur- og verdiskapende trender svært raskt.

 

Bookingkontakt: Espen Andresen
Telefon

Bookingkontakt: Marius Hoff Magnussøn
Telefon

AKTUELT