Live Nelvik har gjennom flere år som programleder på TV i NRK og radiovert på P3, etablert seg som en av de mest populære navna i statskanalen.
  • Konferansier

Med Live på scenen får du en konferansier som er kvikk i replikken og byr på seg selv. Ved å ikke ta seg selv så høytidelig sørger hun for å skape en nærhet til publikum som gjør at et hvert arrangement avvikles på best mulig måte. Enten hun leder alene, eller sammen med en av våre andre artister, er ditt arrangement garantert å avvikles på best mulig vis.

  • Film

Film kan produseres i forkant der Live for eksempel får fram nye sider hos sjefen eller en ansatt gjennom å være “dama til” den aktuelle kandidaten. Eller hun kan gå bedriften i sømmene for se hvordan man kan redusere egne klimautslipp på personlig nivå.

  • Foredrag

Live har i 2016 laget programmet “Live redder verden.. Litt”

Gjennom programmet skulle Live redusere sitt personlige CO2-utslipp fra 19 tonn til verdensgjennomsnittet på 6,5 tonn. Gjennom dette 30-minutters foredraget forteller Live om hvordan man ved enkle grep kan redusere sitt eget utslipp til overkommelige verdier.

 

 

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke Live Nelvik? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT