Enten du trenger noen til å lede faglige seanser på dagtid eller festmiddagen på kveldstid er Marte Stokstad den rette for jobben. Hennes evner som en kvikk og uredd intervjuer gjør Marte til en dyktig ordstyrer i debatter og som konferansier leder hun arrangementet med humor, sjarme og et herlig glimt i øyet.
  • Konferansier

Alt skreddersys etter bedriftens ønsker og hun kan lede arrangementer med flere av våre andre artister. Humorinnslag flettes inn underveis i gjennomføringen og festmiddagen kan for eksempel krydres med Martes humoristiske ”bli kjent-runde” som hun tar med de som sitter i salen der hun stiller spørsmålet «Hva vet du EGENTLIG om de du jobber sammen med?”. Marte gjør også stor stas på en utvalgt medarbeider i salen som en fin måte å synliggjøre deres arbeid for resten av bedriften og vise at man setter pris på de ansatte. Dette kan og gjøres med et videoinnslag, hvor Marte i forkant oppsøker den intetanende medarbeiderens venner/familie/arbeidsplass.

Martes lange erfaring gjør at hun klarer å skape en nærhet til forsamlingen som engasjerer tilskuerne gang etter gang. I faglige seanser skaper hun et trygt og uformelt debattmiljø for de involverte som gjør henne svært godt egnet til å lede gjennom hele konferansen på dagtid. Samtidig glitrer hun i konferansierrollen på kveldstid med sin humoristiske og fengslende egenart på scenen.

Etter hun startet sin karriere i NRK P3 i 1999 deltok hun i flere ulike programmer til hun fikk sitt eget radioprogram Marte i 2003. Etter kort tid hadde programmet rukket å bli et av P3s største og mest profilerte programmer med rundt 140 000 lyttere daglig. Hennes debut på skjermen kom som programleder for TV2s Idol i 2007 og i 2008 ledet hun Norske Talenter på samme kanal. Senere samme år ledet hun TV2s direktesendte Artistgalla til suksess og høsten 2009 var hun tilbake i NRK som programleder for Den norske humor. I både 2010  og 2012 hadde hun den prestisjefulle programlederrollen i NRKs Melodi Grand Prix-sendinger og har i tillegg ledet VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen en rekke ganger. I 2013 Ledet hun to runder med lørdagssatsningen «De Nominerte» hvor kjente mennesker fikk priser basert på de de har gjort på TV tidligere. Høsten 2014 ledet hun musikkprogrammet The Hit som også har fått fornyet med en ny sesong!

Bookingkontakt: Linn L. Halstensen
Er du interessert i å booke Marte Stokstad? Ring manager Linn L. Halstensen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT