Raske Menn er best kjent for sine energiske og morsomme sceneshow og har gjennom mer en ti år som humorgruppe solgt mer enn en halv million billetter over hele landet med «The Fast Show», «Show 2 og 3» og nå aktuelle med «90 minutter på 80 minutter»

Hver for seg har Raske Menn i det siste vært å se på TV i diverse underholdningsprogram i henholdsvis I kveld med Ylvis, Kongen på haugen, Killer Karaoke og Wipe out.

Raske Menn passer perfekt som en spenstig konferansiertrio, eller til enkeltstående underholdningsinnslag, til ditt arrangement. Med deres enestående evne til å blande musikk med humoristiske og uventede poenger er du garantert å tilføre sceneshowet en ekstra dose energi, enten det foregår på dagtid eller kveldstid. Humortrioen kan bookes en og en, to og to eller slik man kjenner de aller best, alle tre som Raske Menn. Uansett hva du velger til ditt arrangement vil du få den tidløse humoren som gutta alltid etterlater publikum i gapskratt med. Ønsker du å krydre arrangementet med film produserer vi engasjerende humorinnslag på forhånd som skreddersys bedriften og tema for dagen.

Med egenproduserte sceneshow, TV-opptredener og med over 40 millioner treff på YouTube har Anders Hoff, Calle Hellevang-Larsen og Øyvind Rafto bergtatt publikum med sin grensesprengende humor og elleville persongalleri.

 

Raske menn debuterte med The Fast Show på Ole Bull Teater i 2003 og ble en umiddelbar suksess med over 300 000 solgte billetter fordelt på omkring 500 show. Med sketsjer som ”Verdenshistorien på 5 minutter” skrev gutta seg inn i den norske humorhistorien og har senere befestet sin posisjon med oppfølgershowet Show 2 & 3. På tross av sitt fantastiske særpreg har Raske Menn alltid hatt en bred appell, noe som blant annet viste seg da de debuterte med sitt eget underholdningsprogram Snabbgrabbar – med Raske Menn på TVNorge i 2007. Høsten 2012 var de på nytt å se i sitt eget program, denne gang på TV2 med satireprogrammet 20.00 med Raske Menn.  De har sammen mottatt to komipriser, i 2005 og 2010, for henholdsvis ”Årets nykommer” og publikumsprisen ”Årets morsomste”.

Gutta ligger absolutt ikke på latsida og har denne våren hatt stor suksess med  showet Nitti minutter på åtti minutter et show de tar med seg til Oslo høsten 2015.

 

Kreativitetsteorien

Anders og Øyvind tar dere med på en reise gjennom verdenshistorien når de jakter på menneskets kreative kvantesprang. Resultatet vil overraske de fleste . Darwin tok skammelig feil. For mennesket har det aldri vært “survival of the fittest”, det er kun én lov som gjelder: “Survival of the most creative!” Gjelder ikke dette også i bedriftsmarkedet? Dette foredraget kan være forskjellen på liv og død for din bedrift. Klart fra 15. april!

Kreativitetsteorien2015_LAV 2

 

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke Raske Menn ? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT