Solveig Kloppen er en etterspurt konferansier og er for tiden å se med celebre gjester i eget hus i "En Kveld hos Kloppen". Det er allikevel ikke bare hennes publikumstekke på skjermen som har skapt hennes popularitet som konferansier.
  • Konferansier
  • Filmer

Selv om Solveig har ledet flere store arrangementer passer hun like godt inn i en mindre forsamling. Her får hun mulighet til å skape en intim stemning og en trygg ramme på scenen for de involverte. I tillegg til å introdusere bidragsytere og gjennomføre intervjuer bidrar hun med egne humorinnslag som skreddersys bedriften. La for eksempel Solveig gi en humoristisk innføring i sjefens liv eller kjøre i gang med en engasjerende skreddersydd quiz. Som makker fungerer hun godt sammen med flere av våre artister.

Det var i rollen som omsorgsfull programleder, gjennom hele tre sesonger med TV2s storsatsning Idol, at hennes store kommersielle gjennombrudd kom. Dette førte blant annet til at hun vant publikumsprisen under Gullruten 2005. I 2008 var hun igjen nominert som programleder i underholdningsserien Hjelpekorpset, men det var først i 2011 hun igjen kunne innkassere en ny Gullruten-pris sammen med blant andre Truls Svendsen for TV-serien Svendsen om Hansen og Jensen. Sist var hun å se i TV2-programmet En Kveld hos Kloppen der hun inviterte en rekke kjendiser hjem på middag og hygge.

Solveig slutter aldri å overraske og er du for eksempel av typen som aldri har latt deg imponere av tonene fra ei blokkfløyte vil hun til og med her kunne gi deg et nytt syn på den saken.

Bookingkontakt: Marlene Franzen
Er du interessert i å booke Solveig Kloppen? Ring manager Marlene Franzen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT