Steinar Sagen er nok best kjent som programlederen i P3s flaggskip Radioresepsjonen og gestaltet nylig rollen som Roar Lien i den tredje sesongen av Lilyhammer!
  • Konferansier
  • Quiz: Skreddersydd
  • Podcast
  • Filmer
  • Postkasse

Som konferansier er Steinar ledig og spontan i stilen og hans brede erfaring fra direktesendt radio gjør at improvisasjon ligger naturlig for ham. Dette gjør at han uten problem kan bruke publikum aktivt rundt et allerede skreddersydd og gjennomarbeidet manus. Steinars evne til å levendegjøre i utgangspunktet traurige temaer gjør at han passer perfekt til å for eksempel gå gjennom nye arbeidsrutiner eller produkter for de ansatte. Skal du arrangere en festlig tilstelning på kveldstid er du garantert en nedpå og humoristisk kveld krydret med overraskende underholdningsinnslag.

Vil du avslutte fagdagen med et brak, eller høyne stemningen enda et par hakk på kveldstid, har Steinar laget en engasjerende musikkquiz. Forsamlingen blir delt inn i ulike lag som får utdelt hvert sitt instrument. Oppgavene består blant annet i å besvare spørsmål relatert til avspilte sanger, avslutte sangene selv og fremføring av tilfeldig valgte sanger på blokkfløyte. Quizen skreddersys til forsamlingen og varer i 30-60 minutter.

Ønsker du resten av resepsjonistene fra Radioresepsjonen stiller lillebror Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim opp med en engasjerende kjemi dem i mellom som smitter over på publikum og holder interessen oppe gjennom hele arrangementet. De kan for eksempel kjøre ”sending” fra scenen i kjent stil fra radio med konkurranser, intervjuer og underholdningsinnslag. Innslagene skreddersys etter tema for dagen som lydsketsjer, videoinnslag eller en fullt innspilt podkast.

 

Steinar kan sammen med sin bror og radiokompanjong Tore gjøre en halvtime eller time med Postkasse for din bedrift. Her kan man også få med Bjarte Tjøstheim, eller en vikar som f.eks Bjørn Eidsvåg.

Steinar har i en årrekke jobbet som reporter, sidekick og programleder i NRK Radio og opplevd en fantastisk suksess med Radioresepsjonen. I 2010 hadde Radioresepsjonen på TV premiere, men dette var langt fra Steinars første opptreden på TV-skjermen. Allerede i 1998 fikk han sin debut med en mindre rolle i Bot og Bedring og har senere medvirket i programmer som U, Singelklubben, Melonas og Brille. I 2007 fikk han sitt eget program på NRK1 med Torsdag kveld med Steinar Sagen. De siste årene har han vært sett av flere millioner norske og amerikanske seere i humordramaet Lilyhammer.

Som filmskuespiller fikk Steinar sin debut i Da jeg traff Jesus… med sprettert og har siden den gang spilt i Svein og Rotta og Brødrene Dal og vikingsverdets forbannelse. Videre har han spilt Flemming i Kong Curling og han var sist å se på filmlerretet som syngende tyv i barnemusikalen Mormor og de åtte ungene. I 2007 debuterte Steinar som forfatter med boka 100 ting du burde irritere deg over før du dauer.

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke Steinar Sagen? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT