Truls Svendsen er en av våre mest folkekjære artister og en absolutt fulltreffer til ditt arrangement!

 

  • Konferansier
  • Humorforedrag
  • Foredrag
  • Filmer

Truls leder et hvert arrangement med glimt i øyet og en god dose nordnorsk sjarm.

Latteren er garantert å sitte løst i salen når han entrer scenen, enten det er i egen person eller som en av sine urkomiske karakterer. Ønsker for eksempel bedriften en pekepinn på hvilke trender som vil være aktuelle i fremtiden kan den universelle ekspertkonsulenten Trym Sverdrupsen formidle sine erfaringer fra den aktuelle bransjen i et fantastisk tulleforedrag. Han fungerer også godt sammen med de fleste av våre andre artister.

I intern opplæring av ansatte kommer Truls sin fantastiske formidlingsevne virkelig til sin rett. Vi produserer skreddersydde filmer på bestilling der det faglige materiale flettes inn på et pedagogisk vis med utgangspunkt i bedriftens egne verdier og strategier.

Første gang Truls var å se på skjermen var i 2005 som utegående stuntreporter og intervjuer for Senkveld. Han debuterte som programleder i 2007 da han drev undervisning om kroppsdeler i NRKs Kroppen. I 2009 var han på nytt å se som programleder for seersuksessen E6 – en reise i nordmenns hverdag som førte til en Gullruten-nominasjon i 2009. Dette året var han nominert for sine opptredener i hele tre forskjellige kanaler og vant ”Årets TV-øyeblikk” for sitt stunt i TV2s Senkveld under James Bond-premieren. I 2011 vant han på nytt en pris for ”Beste magasin- eller livsstilsprogram” som programleder for TV2s Svendsen om Hansen og Jensen.

I 2014 og 2015 viste han hva Norge har å by på av opplevelser, flott natur og utrolige mennesker gjennom programmene «Truls – Oppdrag Hurtigruten» og «Truls – Oppdrag Norge». I tillegg krysset han Grønland på ski med Cecilie Skog, som ble til en populær TV-serie på norsk TV2 i 2015. 

Truls_Svendsen_grønland

Bookingkontakt: Espen Andresen
Er du interessert i å booke Truls Svendsen? Ring manager Espen Andresen, så hjelper vi deg.
Telefon

AKTUELT