Norconsult

Rådgiverne

Norconsult konkurrerer med andre ingeniørselskaper om de beste hodene i bransjen. For å sikre denne rekrutteringen laget vi minidokumentarserien Rådgiverne, som viser hvor gøy det er å jobbe i Norconsult: Hva ansatte driver med, hvorfor de elsker jobben sin, og hvorfor de er stolte av å jobbe i Norconsult!

Et at de hyppigst stilte spørsmål fra studenter til Norconsult under bedriftspresentasjoner var hvordan er det egentlig å jobbe i Norconsult. I god ‘show dont tell-ånd ble serien Rådgiverne et svar på dette spørsmålet. I serien møter vi et bredt utvalg av medarbeidere, fra ledere med mye ansvar til den nyansatte Oscar som har første dag på jobb. Vi møter Even, som er spent på å holde en presentasjon under Arendalsuka, om hva som er god landskapsarkitektur. Vi møter også Jo Sigurd som er opptatt av å ta imot nyansatte som om de var adelige, og som ruller ut den røde løperen når de møter opp første dag. Og Dina, som prøver å knytte sammen et stort antall faggrupper til faglig kontroll under byggingen av nye dobbeltspor for Vestfoldbanen.

Resultatet av serien var en 30% økning av besøkende til rekrutteringssiden til Norconsult.

Episodene kan du se her!

Dokumentarserien «Rådgiverne» fra 2021 vant prisen «Beste digitale kampanje» under Europower Communications Conference. Les mer om det her!

Idé: PLAN-B
Produksjon: PLAN-B

Kontakt