Alexander Nyhagen
Produsent

Alexander Nyhagen

 Alexander Nyhagen har jobbet i mediebransjen i over 15 år, blant annet som journalist, programleder, regissør, manusforfatter, podkaster og produsent. 

Han har jobbet i PLAN-B siden 2019, og vært produsent for programmer som «Helt Harald», «Truls à la Hellstrøm» og «Jan Thomas’ Verden», samt vært podkastprodusent for «Truls og Hellstrøm – Tar munnen full».

 Alexander er utdannet journalist fra Journalisthøgskolen i Oslo, og statsviter og litteraturviter fra Universitetet i Oslo. Han har bakgrunn som journalist i Aftenposten og VG, før han gikk videre til TV. Her jobbet han flere år bak kamera, før han ble programleder i TV Norge, og ledet serier som «Gøy på Landet», «Damene først» og «Kan vi bli med?». Alexander har også ledet sin egen podkast, «Alex og Fridtjofs podcast», som var en av de første frittstående podkastene i Norge. 

 Alexander har lang erfaring med å lede store prosjekter, og liker å være med fra idéunnfangelsen og helt frem til produktet er ferdig levert til kanalen. Han liker å være involvert i flere deler av produksjonsprosessen, og trives best med en variert hverdag både ute på opptak og på kontoret. Med sin bakgrunn fra både foran og bak kamera, er Alexander også en god sparringspartner for profiler og programledere.

LinkedIn