Christina Eriksen Fagernes
Daglig leder, TV og podkast

Christina Eriksen Fagernes

Christina Eriksen Fagernes har over 15 års erfaring som daglig leder, journalist, reportasje- og redaksjonsleder og tv-produsent. 

Christina er leder for TV og podkastavdelingen i PLAN-B, hvor hun startet i januar 2015 som redaksjonsleder for «Senkveld med Thomas og Harald». Hun gikk videre til å være produsent for talkshowet i seks sesonger. 

Som leder for TV-produksjonen i selskapet har hun stått ansvarlig for produksjoner som «Helt Harald», «Jan Thomas og Einar blir venner» og «Truls à la Hellstrøm» – og den nye dramaproduksjons-satsningen til PLAN-B. 

Hun har også ledet oppstart og oppbygging av podkastavdelingen i PLAN-B, som i dag består av noen av landets største podkasttitler. 

Christina er utdannet journalist fra Journalisthøgskolen i Oslo, og har en bachelor i teatervitenskap. Med bakgrunn som feature-, kultur- og nyhetsjournalist har hun jobbet i VG i over seks år, før det i Drammens Tidende og som frilanser for flere større magasiner. 

Hun er medstifter av og styremedlem i Norsk Podkastforening, og sitter i hovedjuryen til Prix Radio. 

Christina er en meget erfaren produsent, og er vant til å lede store prosjekter fra start til slutt. Hun er med fra utvikling av ideer, konsepter, videre til salg og avtaler, til ferdig produkt og promotering. Hun har jobbet mye med å rådgi kjente profiler og programledere. 

Som leder er Christina opptatt av at alle skal ha mulighet til å utvikle seg og bidrar gjerne til at de ansatte får varierte arbeidsoppgaver. Hun er på sitt aller beste når hun setter sammen team til å løse små og store oppgaver og utfordringer. 

Christina er en del av lederteamet i PLAN-B AS, sammen med administrerende direktør, økonomisjef og leder for reklame og produksjon. 

LinkedIn