Martin Oftedal
Podkastprodusent

Martin Oftedal

Martin har solid erfaring som radioregissør og manusforfatter i reklamebransjen, og ble allerede i sitt første bransjeår nominert til Årets regissør på Gullmikken. Han har vært delaktig i flere prisvinnende radiokampanjer, deriblant 15 sølvmikker, sølv og bronsje i Gullblyanten og to utmerkelser for Årets spot. 

Martin har skrevet manus til diverse humorproduksjoner, deriblant Torsdag kveld fra Nydalen og Hva hvis? for VGTV. 

Martin har en bachelor i tekst og skribent fra Westerdals og jobbet 7 år i produksjonsselskapet Sagveien Resort, der han skrev, castet, regisserte og produserte radioreklame, podcast, kreative konsepter og manus til store og små direktekunder, bedrifter, reklame- og mediebyråer. 

Erfaringen med strategisk idéjobbing har han tatt med seg videre til PLAN-B, hvor han både jobber med konseptutvikling for TV og podkast og som produsent for «Jan Thomas og Einar blir venner». 

Martin er et idéhode som jobber raskt og effektivt i alle ledd av en kreativ produksjon, enten man skal finne de store tankene i starten eller finpusse de siste formuleringene før publisering. Han er samarbeidsvillig, jobber i et høyt tempo og er flink til å se potensialet i det uferdige.

LinkedIn