Morten Nyheim Larsen
Kreativ leder

Morten Nyheim Larsen

Morten er kreativ leder og produsent for reklame og produksjon. Han kom i februar 2018 fra  markedsavdelingen i Discovery Networks, der han jobbet som produsent. Han har bred bakgrunn fra produksjonsbransjen, og i PLAN-B har han utviklet og produsert kampanjer for kunder som Helsedirektoratet, Oslo Kommune, NSF, Vipps, Onecall, NAV, Byggmax og Sykehusklovnene.

Gjennom 16 år i produksjonsbransjen har Morten opparbeidet seg kjennskap og erfaring med alle leddene knyttet til utvikling og produksjon. Han har jobbet med en lang rekke kjente reklamekampanjer, tv-konsepter, informasjonsfilmer og internfilmer til alle plattformer.

Med mye erfaring både i lang- (TV) og kortformat (reklame/some), har gitt Morten en svært god evne til å effektivisere historiefortelling og lage kommunikasjon som treffer. 

Morten har erfaring i roller som kreativ leder, produsent, regi, klipper, manus, foto og innspillingsleder, både i produksjonsselskaper, i en av norges ledende TV- kanaler og i reklamebyrå. Den varierte og brede erfaringen gjør at Morten har en unik evne til å se en produksjon fra alle vinkler og ta gode valg.

Å produsere godt innhold handler om å kombinere kunnskap, visjon og god kommunikasjon. Dette er tre faktorer Morten etterstreber å implementere i alle produksjoner.