Øivind Winge
Leder, reklame og produksjon

Øivind Winge

Øivind har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver, kreatør, designer og grafiker. Han har vunnet flere priser nasjonalt og internasjonalt for sitt arbeid innenfor kreativitet, innholdsmarkedsføring, design og merkevare.

Øivind har vært sterkt delaktig i bygging av flere kreative miljøer i Oslo. Fra 2014 til 2020 var han partner og fagansvarlig for innhold, merkevare og design i Geelmuyden Kiese. Tidligere var han med å starte Dinamo Magazine som raskt ble et ledende innholdsbyrå i Norge og Skandinavia. Øivind har også arbeidet flere år i Teft Design kontor (Nå Spoon Norge) og fra kunde­siden i konsernstab i Posten Norge. Øivind har også lang redaksjons erfaring fra Dagbladet og har utviklet, designet og produsert flere kjente aviser og magasiner.

Gjennom 25 år har Øivind opparbeidet seg erfaring innen rådgivning, strategi, visuell kommunikasjon, innholdsmarkedsføring, konseptutvikling, markedsføring, merkevare, redaksjonsarbeid, filmproduksjon, motion graphic og animasjon.

Han har jobbet med flere store merkevarer og organisasjoner, både private og offentlige med strategi, rådgivning, kreativitet, merkevare, design, og utvikling, produksjon og distribusjon av innhold for egne, fortjente og betalte kanaler.

LinkedIn