Terje Ramberg
Kreativ leder, TV og podkast

Terje Ramberg

Terje Ramberg har over 25 års erfaring med å skape innhold til TV, radio og podkast.

Terje er kreativ leder for TV og podkast i PLAN-B og har jobbet i selskapet siden januar 2015. Den gang som executive produsent for Senkveld med Thomas og Harald frem til vi avsluttet prosjektet i 2018 og han gikk over i sin nåværende funksjon.

Som kreativ leder er han ofte med i skapelsen av nye prosjekter og kjenner godt til prosessene når det kommer til utvikling, salg og produksjonen av nye TV- og podkast-serier.

I tillegg til å lede PLAN-Bs utviklingsavdeling er han executive produsent for noen av våre store TV-produksjoner som Truls à la Hellstrøm og Helt Harald.

Terje er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda og har jobbet med radio og TV siden midten av 90-tallet da han begynte sin karriere i NRK P3 som produsent, reporter, programleder og musikkprodusent for flere av kanalens mest profilerte program. I 2003 startet han Senkveld med Thomas og Harald og jobbet som produsent og executive produsent for TV 2 store talkshowsuksess i 15 år.

Terje er en erfaren og allsidig produsent som har god kjennskap til norsk- og internasjonal medievirkelighet og som har høy suksessrate på å treffe brede og store målgrupper med sine produksjoner. Han er idérik og jobber gjerne sammen med andre i jakten på nytt og engasjerende  innhold.

LinkedIn