Om PLAN-B

PLAN-B er et uavhengig og veletablert underholdningshus i stadig utvikling. Hos oss finner du profiler, produksjon, rådgivere og management i ett hus, og vi kombinerer 25 års erfaring med en unik evne til å tilpasse oss verdenen vi opererer i.

Harald Rønneberg, Truls Svendsen og Nicolai Nansen er gründerne bak selskapet. De møttes på BI og etablerte PLAN-B i 1998 da de startet med underholdning for næringslivet. I 2003 kom Thomas Numme inn på eiersiden etter at Harald og han ledet Norges første «Idol – jakten på en superstjerne!». Alle partnerne i PLAN-B har bred og lang erfaring fra TV, media og event og sammen med våre profiler utvikler og produserer vi innhold som begeistrer og engasjerer øyne, ører og hjerter.

 

PLAN-B er MILJØFYRTÅRN sertifisert og det er vi utrolig stolt av! Dette innebærer at vår miljøstandard innen arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt og i overensstemmelse med kravene gitt av Oslo Kommune. Vi er opptatt av å skape et trivelig og sikkert arbeidsmiljø for alle våre ansatte. Vi skal forhindre belastning på det ytre miljø og våre tjenester skal ikke skade brukerne.

 

Vi i PLAN-B har lenge ønsket å bidra til et større gode og gjøre en forskjell i andres liv. Vi er derfor stolte over å ha inngått et samarbeid med Norsk Nødhjelp, en uavhengig humanitær organisasjon med base i Tønsberg. Norsk Nødhjelps filosofi er at hjelpen går fra hånd til hånd. De arbeider i land som Albania, Kenya og Tanzania med små, målrettede og effektive prosjekter. Vi gleder oss masse til å bistå Norsk Nødhjelp og deres prosjekter i tiden fremover!