Bahare Viken

Profiler Foredrag Kommersielle samarbeid Konferansier
Bahare er utdannet journalist og ble redaktør i en alder av 22 år for daværende Norges største tenåringsmagasin, Juliabladet, og har senere vært redaksjonsleder for både magasinet Det Nye og nå nylig NRK Nyheters ung-satsning, der hun også har vært programleder.

Bahare har en unik evne til å formidle kompliserte saker på en enkel, leken og forståelig måte. Det er nok også derfor hun har vært en av frontfigurene for NRKs valgsendinger under både Stortingsvalget og USA-valget, der hun blant annet ledet valgmaraton på NRK P3 og frontet nyhetsavdelingens satsing rettet mot nettopp unge i samarbeid med Debatten.

Gjennom snart 10 år i bransjen, har hun opparbeidet seg stor kunnskap om unges hverdag, interessefelt og medievaner, og dermed også klart å knekke koden for hvordan man når ut til de unge med innhold. Det er også dette hun snakker om i foredragene sine.

Bahare brenner for formidling – både gjennom TV-skjermen, på scenen og sosiale medier, og hennes erfaring med direktesendinger på TV gjør henne til en varm, nysgjerrig og trygg programleder med stor tyngde og troverdighet.
Rekkevidde
19,4k
Følgere på instagram