Jorun Stiansen

Profiler Foredrag Kommersielle samarbeid Konferansier Underholdning

Det er ikke alle Idol-vinnere som setter spor, men det gjorde Jorun. Helt siden hun vant konkurransen i 2005 har hun vært «hele Norges Jorun» og det er umulig å ikke like denne dama!   

Jenta fra Vennesla har en sjarme, en optimisme og en evne til å nå ut til publikum både gjennom TV-skjermen, fra scenen og i sosiale medier. Hun har også imponert stort i flere TV-programmer som «Skal vi danse» på TV 2 og «Stjernekamp» på NRK og det populære programmet «71 Grader Nord Team» på Discovery. 

Når det du elsker er det som gjør deg syk.
I dette foredraget møter du artist og TV-profil Jorun Stiansen og hennes psykologspesialist Mari Normann. Etter Idol-seieren i 2005 utviklet Jorun depresjon og alvorlig angst. Kroppen sa stopp. Hun lærte å leve med angsten, men unngikk i mange år scenelyset, som trigget følelsen. Da hun i 2021 fikk tilbud om å være med på NRK-programmet Stjernekamp måtte Jorun ta ett oppgjør med seg selv. Hun måtte møte det som frykter henne aller mest.  Hvordan Jorun klarte å ta scenen og sanggleden tilbake ved hjelp av psykologspesialist Mari Normann får du svar på i dette foredraget. Dette foredraget gir deg en innføring i hva angst er, samt hvordan du kan frigjøre deg fra angsten din for å ta tilbake eller begynne å leve det livet du ønsker.

Rekkevidde
60,4k
Følgere på instagram